lørdag 28. mars 2015

Oppskrift på Bjørnebærpure


Bær er kjempe godt i kaker og en av mine favoritter er bjørnebær.
De passer kjempe godt i sukkerbrød.
Her er oppskrift min til bjørnebær pure og tilsetter du gelantine har du gele :)




Oppskrift


300 g bjørnebær
1 dl vann
50 g sukker

2 plater gelantineplater om du lager gele.




Hell alt i en kjele 



 La det koke opp, det er viktig med disse bærene pga bakterier.

Når det har kokt litt og det er trekt ut masse god pure ut av bærene siler du de over i en bolle.


 Tilsett så gelantinplatene og rør godt. 
La den avkjøle litt på benken før man setter den i kjøleskapet.
Der har man en god smak med bjørnebær.
God i kake eller bare på brødskiven 


Lykke til 

Klem fra Susann

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar