søndag 15. mars 2015

Oppskrift på Min Melkesjokoladekrem


Oppskrift


5 dl fløte
1,5 ts vaniljeekstrakt
235 g sjokolade



 Knekk opp sjokoladen å ha i en bolle.
Ha fløten i en kjele og sett den på ovnen og varm det opp, men det skal ikke koke.
Ta den av platen akkurat i det, det skal til å koke.



 Hell den varme fløten over sjokoladen å la den få sto ett par minutter før du rører.
Pass på så du har fått rørt ut all sjokoladen før du setter den til kjøling.


Kjøl den gjerne over natten men den må stå hvertfall 5 timer kaldt før du visper den opp som vanlig kremfløte, MEN dette tar kort tid så følg med den :)

NYT en deilig melkesjokoladekrem inni kaken, på cupcakes eller topping på kaker.
Jeg bruker denne oppskriften til alle typer sjokolade for å variere smak.



Klem fra Susann


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar