mandag 9. mars 2015

Lilla Makroner




Franske Makroner








Jeg kan ikke påstå jeg er noen makron ekspert, men de blir da spiselige og gode på smak.
Når det gjelder utseende har jeg litt mer å gå på, men man skal ha lagd en del makroner for at de skal bli perfekte hver gang.


Ferdig sprøytet  ut på brett, så skal de stå en times tid for å få en tørr overflate.
Så stekes de i ovnen i 10 minutter ca.


Inni disse valgte jeg å ha en liten kjerne med hjemmelaget bringebærgele og hvit sjokolade rundt

Sjokoladekrem
100 g hvit sjokolade
1/2 dl fløte
35 g smør

Smelt sjokoladen oppi fløten i en kjele på platen
Da sjokoladen er smeltet rør inn smøret og sett den i kjøleskapet litt.

Så er det bare å fylle makronene.


 Her er de klare til pakking i en tett boks og inn i fryseren.
Kjekt å ha i fryseren tilfelle det kommet ett uventet kaffebesøk :)


Klem fra Susann




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar