Franske Makroner
Jeg kan ikke påstå jeg er noen makron ekspert, men de blir da spiselige og gode på smak.
Når det gjelder utseende har jeg litt mer å gå på, men man skal ha lagd en del makroner for at de skal bli perfekte hver gang.
Ferdig sprøytet ut på brett, så skal de stå en times tid for å få en tørr overflate.
Så stekes de i ovnen i 10 minutter ca.
Inni disse valgte jeg å ha en liten kjerne med hjemmelaget bringebærgele og hvit sjokolade rundt
Sjokoladekrem
100 g hvit sjokolade
1/2 dl fløte
35 g smør
Smelt sjokoladen oppi fløten i en kjele på platen
Da sjokoladen er smeltet rør inn smøret og sett den i kjøleskapet litt.
Så er det bare å fylle makronene.
Her er de klare til pakking i en tett boks og inn i fryseren.
Kjekt å ha i fryseren tilfelle det kommet ett uventet kaffebesøk :)
Klem fra Susann
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar