søndag 10. mai 2015

Til Konfirmanten Hedda


 Hedda hadde sett for seg en kake med lilla blomster, navnet sitt og resten fikk jeg bestemme :)
Slik ble kaken til Hedda



Inni kaken er det sukkerbrød, en sjokolade krem med kokesjokolade og bringebær 
Siden Hedda ikke tåler nøtter brukte jeg den mørke kokesjokoladen, kokte opp
fløten og helte over sjokoladen og lot det stå kaldt i 6 timer før jeg pisket den opp.


 Blomster er laget i sukkerpasta 
og alt kan spises uten om de små støvbærerene.
Diktet på toppen er  sukkerark og kan derfor spises. 


Kaken er trekt med hvit fondant
og båndet rundt er også i fondant.




Her var kaken klar til levering og den ble mottatt med glede noe som er veldig koselig.
Fikk også beskjed om at kaken smakte godt og det er alltid hyggelig høre
Tusen takk for at jeg fikk lov å være en del av dagen din Hedda :)


Klem fra Susann

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar