Hedda hadde sett for seg en kake med lilla blomster, navnet sitt og resten fikk jeg bestemme :)
Slik ble kaken til Hedda
Inni kaken er det sukkerbrød, en sjokolade krem med kokesjokolade og bringebær
Siden Hedda ikke tåler nøtter brukte jeg den mørke kokesjokoladen, kokte opp
fløten og helte over sjokoladen og lot det stå kaldt i 6 timer før jeg pisket den opp.
Blomster er laget i sukkerpasta
og alt kan spises uten om de små støvbærerene.
Diktet på toppen er sukkerark og kan derfor spises.
Kaken er trekt med hvit fondant
og båndet rundt er også i fondant.
Her var kaken klar til levering og den ble mottatt med glede noe som er veldig koselig.
Fikk også beskjed om at kaken smakte godt og det er alltid hyggelig høre
Tusen takk for at jeg fikk lov å være en del av dagen din Hedda :)
Klem fra Susann
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar