tirsdag 31. mai 2016

Til Konfirmanten Martin


 Gutt som elsker Liverpool :)


Begge kakene er sukkerbrød med krem, vaniljekrem og jordbær.
De er smurt opp med en smørkrem lagd på philadelphia ost og sjokoladeganache lagd på Callebaut sjokolade.


  Alt på denne kaken kan spises og fotballen er lagd av sukkerpasta. 
Skoene er lagd av svart marsipan.

Jeg glemte å spørre kundene om det var greit med å legge ut kaken på sosiale media så jeg måtte sladde bilde.
Begge bildene printet på spiselig ark.
Kunden ønsket også dato, så i siste liten lagde jeg datoen i marsipan og la på toppen av kaken.
Det passet så bra der så det var nok meningen det skulle være med hele tiden ;)


Tusen takk for oppdraget.
 og tusen takk for at dere valgte kake fra Bakeverket til å være en del av deres dag.



Klem fra Susann



Til Konfirmanten Ole Kristian




Inni denne kaken er det ett glutenfritt sukkerbrød med vaniljekrem, fløtekrem og jordbær.
Fyllet er også laktosefritt.


Roser er lagd i sukkerpasta og dustet sølv. 
Spiselig bilde på toppen av crossbilen :)
Navnet er også printet ut på spiselig ark og lagt på marsipan. 
Jeg brukte en gulfarge på navnet siden det også er en farge som er på bilen.



Tusen takk for at jeg fikk lov å lage kaken
og jeg håper den falt i smak på både utseende og smak.

Klem fra Susann

Dåpskake til Louise




 Inni denne kaken er det ett sukkerbrød med vaniljekrem, krem og aprikos :)
Kaken er smurt opp med en smørkrem lagd på philadelphia ost og sjokoladeganache lagd på Callebaut sjokolade.


 Kaken er trekt med ekstra hvit marsipan fra Pals og alt av pynt er lagd i sukkerpasta og kan spises.
En del detaljer på denne kaken med små sommerfugler preget i marsipanen på brettet og diamantmønster rundt.



Tusen takk for at jeg fikk lov å lage denne kaken og tusen takk for de gode tilbakemeldingene jeg har fått i etterkant :)


Klem fra Susann


mandag 30. mai 2016

Putekake til Martin



 Inni putekaken er det fire lag med sukkerbrød.
Fyllet er to lag med mangofyll og ett lag vaniljekrem.
Kaken har også valnøtter i seg etter ønske fra kunden.
Kaken er smurt opp med en smørkrem lagd på sjokoladeganache og ost.


Alt på denne kaken kan selvfølgelig spises.
Pynten er lagd i sukkerpasta.
Trekket er farget lyseblått.
Fargene er plukket ut etter hva kunden skulle bruke til dekor i dåpen.


Tusen takk for at jeg fikk lov å lage denne kaken.
Jeg håper den falt i smak både på utseende og på smak.

Jeg håper dere hadde en minnerik dag.

Klem fra Susann





Dåpskake til Theo Emilian



En liten prins ble døpt 15.05.16



Inni den øverste kaken sukkerbrød med vaniljekrem og bringebær
Nederst er det sjokoladekake med oreokrem, hakket oreokjeks og bringebær.


 Kakene er trekt med ekstra hvit marsipan :)


 Masse detaljer på denne kaken med diamantmønster rundt begge etasjene.
All pynt er spiselig og lagd i sukkerpasta.
Kjolen er lagd i marsipan slik at den skal gå i ett med trekket på kaken.



Tusen takk for at jeg fikk lov å lage denne kaken til deres dåp.
Jeg storkoste meg og jeg håper den falt i smak både på utseende og på smak.

Klem fra Susann



Marcus og Martinus Kake




 Inni denne kaken er det sjokoladekake med sjokoladesmørkrem og hakket oreokjeks.
Kaken er trekt med marsipan 


 Spiselig bilde på toppen med heltene og rundt kaken har jeg brukt en notepreger og preget i marsipanen.
Lagt på litt svarte stjerner og noter
Kine 13 år er håndskrevet på marsipan med spiselig farge.


Jeg håper dere hadde en fin tenåringsfeiring =)

Klem fra Susann



Minni Mus Kake til Heidi Sofie



 Inni denne kaken er det sukkerbrød med vaniljekrem, jordbærkrem og jordbærbiter.
Kaken er trekt med marsipan og den er air brushet svart.



Ansiktet til Minni er håndlagd og lagd i marsipan.
Sløyfen er i sukkerpasta for å få den helt stiv.
Navnet er spiselig ark :)


Tusen takk for gode tilbakemeldinger og det er så hyggelig når barn blir glad for kaken jeg lager.
Viktig at de også smaker og det er alltid hyggelig å få gode tilbakemeldinger på det.

Tusen takk for oppdraget og jeg håper dere hadde en kjempe fin feiring.

Klem fra Susann



Dinosauruskake til Even




 På toppen ligger ett spiselig bilde som de plukket ut selv.


 Kaken er en glutenfri sjokoladekake med smørkrem lagd på sjokoladeganache og ost.
Den er trekt med marsipan og palmene er håndlagd i marsipan.
Ellers er 4 tallet og Even også i marsipan.


Tusen takk for at jeg fikk lov å lage denne kaken =)
Jeg håper 4 årsdagen ble bra =)

Klem fra Susann




Konfirmasjonskake til Tord

 En enkel pyntet kake til Tord :)


 Kaken er ett sukkerbrød med vaniljekrem og rørte jordbær pluss ferske jordbærbiter.
Kaken er trekt med ekstra hvit marsipan og litt blomster i sølv og blått.
De ønsket Gratulerer med dagen Tord på kaken så det er printet på spiselig ark :)



Jeg håper du hadde en flott dag og at den ble som forventet :)

Klem fra  Susann






Dåpskake til Emil






 Inni kaken er det sukkerbrød med bringebærfyll, friske bringebær, fløtekrem og vaniljekrem.
Kaken er trekt med ekstra hvit marsipan.

 All pynt er spiselig og lagd i sukkerpasta.
Dåpskjolen er lagd i ekstra hvit marsipan slik at den går i ett med trekket på kaken.


Jeg håper dere hatt en fantastisk dag 
og tusen takk for at jeg fikk lov å lage kaken for dere


Klem fra Susann



Manchester United Kake til Eirik




 Til Konfirmanten Eirik

 Inni kaken er det sjokoladekake med melkesjokoladekrem
Kaken er trekt med marsipan og alt kan spises på denne kaken :)
Enkelt pyntet med spiselig bilde av favorittlaget.
Fotballskoene er lagd i marsipan.



Jeg håper konfirmanten hadde en flott minnerik dag :)
Tusen takk for at jeg fikk lov å lage kaken til denne dagen :)

Klem fra Susann



mandag 16. mai 2016

Kake med makroner

 Denne kaken gikk ut på lørdag. :)


Sukkerbrød med jordbær og sjokolademousse.
Kaken er smurt opp med en fløtekrem lagd med vaniljesaus og vaniljesukker.
Pyntet med makroner og konfekt i forskjellige smaker.



Jeg håper kaken smaker og jeg håper du med familie har en flott 17 mai.

Klem fra Susann



Enkel kake til Firma

 Torsdag gikk denne kaken ut til ett firma.

 Sukkerbrød med vaniljekrem og bringebær.
Kaken er smurt opp med en smørkrem lagd på sjokoladeganache og ost.
Trekt med marsipan.
På toppen er det friske blåbør, jordbær og lakris konfekt.
Det røde er Callebaut sjokolade.



Tusen takk for nok ett oppdrag og Velkommen igjen :)


Klem fra Susann